Encara record es dia que es papà va menjar un poc de greixonera que havia fet sa tieta.....sa cara ho deia tot, i ses seves paraules varen ser: "hem recorda sa greixonera que feia sa mamà" i es que hi ha coses que no tenen preu
INGREDIENTS
( per 4 persones)
8 ensaïmades del dia anterior
50 g de mantega
8 ous
1 l de llet
1 llimona
300 g de sucre
1 branca de canyella
ELABORACIÓ
Posam a cour sa llet una estoneta amb sa canyella en branca i sa pella de sa llimona després deixam que infusioni fins refredar.
Llevam sa canyella i sa llimoni i afegim els ous ben batuts.
Ara s'han d'afegir les ensaïmades trossejades i el sucre
Untam bé un motlle amb mantega i posam en ell la barreja anterior.
Introduim en el forn, a uns 175º, durant mitja hora aproximadament.
i llestos.......Mallorca és lo més gran!
No hay comentarios:
Publicar un comentario
Aquí puedes dejar tu comentario sobre esta entrada. Gracias por hacerlo