Tot i que he de dir que les millors espinagades que he menjat són les de na Joana de Son Borràs, avui he volgut fer un rostit humit. Pareix simple, entres a internet, demanes al sr. Google i et diu com ho has de fer però em vaig adonar que cap de les receptes que veia era del tipus de rostit que jo volia així que vaig cridar a na Bel, sa seva filla i tot va quedar resolt en un instant.... Aquí la seva recepta, espectacular!
Sa foto no és meva, es del blog de "Dulce y salado menorca"....ses meves eren massa dolentes pel resultat obtingut.
Gràcies Joana!
INGREDIENTS PER LA MARINADA
Un manat de julivert
1 llimona
un parell d'alls
sal i pebre
i un poc de romaní (no cal posar-ho si no agrada)
Ceba
Pastanaga
oli (mallorquí per suposat)
1 tomatiga de ramallet
ELABORACIÓ EL DIA ABANS
A un murter posem tots els ingredients, farem una bona picada i impregnem el mè , després a sa safata posem el mè amb un bon riu de vi sec o Jerez. Ben tapat el deixem a sa gelera d'un dia per un altre
ELABORACIÓ FINAL
Colem el brouet que ens ha quedat de sa marinada per tal de què no quedin bocinets
A sa safata posem un riu d''oli verjo i damunt, sa ceba tallada "juliana", també damunt sa ceba sa pastanaga tallada de la mateixa manera i per fi sa tomàtiga a quatre trossos.
Damunt el mè i el brouet que ens ha quedat de sa marinada......
Ben tapadet amb paper Albal el ficam al forn durant uns 30 minuts, després el destaparem i el deixarem fins que estigui ben cuit.
I qui no ho aprecii..... Que no en mengi.
BON PROFIT I GRÀCIES JOANA!
No hay comentarios:
Publicar un comentario
Aquí puedes dejar tu comentario sobre esta entrada. Gracias por hacerlo