
INGREDIENTS
Llomillo de vedella
Formatge “Rulo de cabra”
Confitura casolana de taronja
Salsa de magranes agres
1 Barra de pa integral de sèsam
Sal i pebre
Mantega
PREPARACIÓ
Heu de tallar les voreres del formatge de manera que sols aprofitarem el centre de la peça. Tallau una rodanxa per cap d'aproximadament 5 mm. El format millor és la barra petita de formatge de cabra.
Tallau una llesca prima del pa de barra de sèsam per cap, però que es noti el cereal a les voreres.
Heu de demanar al carnisser que us prepari un filet de llomillo de vedella per cap, tan fi com pugui. L'heu de salpebrar i l'heu de daurar en una paella amb mantega. Heu de parar esment que no es faci massa.
EMPLATAT DEL PINXO
A damunt de cada filet de llomillo calent hi posarem una de les rodanxes de formatge de cabra i una mica de confitura de taronja. Enrotllau el preparat i clavau-lo amb un palillo a
damunt de la llesca de pa. Ara és el moment de regar-lo amb la salsa de magranes agres,
al gust.
I BON PROFIT!!!!
A la fi tenc la recepte....estic pensant en fer-la aquest nadal com a plat...Boniiiiiiiiiissim
ResponderEliminar